Dugoselski fašnik 23. veljače u Kolodvorskoj ulici: Prijave do 17. veljače

fašnik_web

U tijeku su prijave za tradicionalnu manifestaciju Dugoselski fašnik, traju do 17. veljače.  Fašnik će se održati u nedjelju 23. veljače u Kolodvorskoj ulici, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, TZG Dugo Selo i Grada Dugo Selo.

Ovogodišnji Dugoselski fašnik će, uz tradicionalno sudjelovanje skupina djece iz škola, vrtića i udruga, odnosno Dječjeg fašnika, biti i fašnik za odrasle i mjesto dobre fašničke zabave. Dječji fašnik je revijalnog tipa, sve grupe očekuju jednake prigodne nagrade (slatkiši). Veliki  Fašnik je natjecateljskog tipa. Nakon fašničke promenade i proglašenja pobjednika, slijedi fašnički ples i besplatna konzumacija jela i pića za sve maskirane sudionike.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane, male i velike, skupine koje su željne biti dio fašničke atmosfere, da se što prije prijave.

Prijave za Dugoselski fašnik traju do 17. veljače 2020. na urednistvo@dugoselska-kronika.hr  putem priložene prijavnice (u prilogu).

Dječje fašničke skupine Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirat će s 500 kn po skupini, a minimalni broj djece u skupini je 15. Na sudjelovanje se pozivaju i djeca iz udruga, a TZ Dugo Selo će s 500 kuna sufinancirati po jednu dječju fašničku skupinu iz svake udruge. Minimalan broj djece skupini je 15.

Za odrasle fašničke skupine sufinanciranja nema, no njih očekuju atraktivne nagrade.

Na meniju za sve odrasle sudionike Fašnika su kobasice i vino, a za dječje skupine krafne i čaj. Okupljanje fašničkih skupina bit će u Ulici Matije Gupca, kod ugostiteljskog objekta Stari krovovi, gdje će biti pult za prijavu skupina te formiranje povorke. Male skupine kreću točno u 14 sati (okupljanje radi formiranja povorke u 13 i 30 sati), a velike u 16 sati (okupljanje radi formiranja povorke u 15 i 30 sati).

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo poziva sve zainteresirane, male i velike, skupine koje su željne biti dio dugoselske fašničke atmosfere, da se što prije prijave organizatorima. Više informacija na broj telefona 01/2753-419 i 099/2399 400.

Prijavnica