Sljedeće subote 4. likovna radionica i izložba na otvorenom U SUSRET USKRSU – prijave još uvijek u tijeku

Pod pokroviteljstvom Grada Dugog Sela i Turističke zajednice Grada Dugog Sela sljedeće subote, 31. ožujka, održat će se 4. po redu likovna radionica i izložba na otvorenom „U SUSRET USKRSU“ u Perivoju grofa Draškovića u Dugom Selu. U izradi velikih modela pisanica sudjelovat će djeca gradova i općina iz Dugog Sela, Brckovljana, Rugvice, Vrbovca, Svetog Ivana Zeline, Svete Nedelje, Zaprešića i Biograda. Radionica počinje u 10 sati. Tijekom dana organiziran je i prigodni zabavni program u kojem će nastupiti KUD Preporod, Dugoselske maožoretkinje, Plesni klub Lana, Vokalni ansambl Duga, a Dječji vrtić Dugo Selo organizira izvedbu kazališne predstave „Tko je u jajetu?“. Ovogodišnje događanje je humanitarno-ekološkog karaktera pod sloganom „Reci ne PVC vrećicama“. Naime, tom prilikom Dječji vrtić Dugo Selo prodavat će ekološke vrećice od biorazgradivog materijala, a sav prihod bit će namijenjen za potrebe Vrtića i njihovih malih, vrijednih korisnika.

Najuspješnijim ekipama u izradi pisanica bit će uručene nagrade koje su osigurali Udruženje obrtnika Dugo Selo i Tvornica keksa i vafla „Koestlin“ d.d.. Sve izrađene pisanice i radove sudionika radionice građani će moći razgledati u Parku do 12. travnja.

Dan prije ukrašavanja jaja u parku, petak 30. ožujka, na starom mjestu pod vurom bit će postavljeno, također već tradicionalno, veliko cvjetno jaje.

Prijave su u tijeku, tako da se sve zainteresirane skupine djece još uvijek mogu prijaviti (u prilogu prijavnica). Detaljnije informacije jave u Grad Dugo Selo, Ul. Josipa Zorića 1, na broj telefona 2753-705 ili na www.dugoselo.hr i www.tzds.hr

Prijavnica (MS Word dokument)