FAŠNIK SE VRAĆA U DUGO SELO!

Nakon višegodišnje stanke Dugoselci će ove godine opet imati fašnik. Naime, Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i Turistička zajednica Grada Dugog Sela, a uz suorganizaciju Radio Martina, odlučili su organizirati Dugoselski fašnik pod radnim nazivom Fašnik – treći put među Dugoselcima.

Središnji fašnički događaj bit će u nedjelju 6. ožujka. Fašničko događanje započet će okupljanjem fašničkih skupina (velikih i malih) na Starom sajmištu u Dugom Selu u 14,00 sati, a zatim će fašnička povorka Sajmišnom i Kolodvorskom ulicom krenuti prema središtu Grada, a potom do Rukometnog igrališta gdje će biti organiziran prigodni program, suđenje Fašniku, te dodjela nagrada.

Organizatori pozivaju sve škole, dječje vrtiće i druge ustanove, te mjesne odbore i udruge s područja Grada Dugog Sela i općina Brckovljani i Rugvica da kao organizirane skupine sudjeluju u Dugoselskom fašniku. Također se pozivaju i svi koji kao pojedinci žele sudjelovati u fašniku i osvojiti nagradu za najbolju pojedinačnu masku.

Prijave se primaju u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, gdje se mogu dobiti i detaljnije informacije o načinu sudjelovanja na Dugoselskom fašniku.

Kontakt brojevi telefona su 2753-419 ili 099/2399-400.