Fašnik – treći put među Dugoselcima!

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo i Turističke zajednice Grada Dugog Sela te pod medijskim pokroviteljstvom Radio Martina organizira se Dugoselski fašnik 2011. Nakon višegodišnje stanke Dugoselci će tako ponovno imati fašnik.

Središnji fašnički događaj bit će u nedjelju 6. ožujka s početkom u 14 sati.

Program:

  • Fašnik započinje okupljanjem velikih i malih fašničkih skupina na Starom sajmištu u Dugom Selu u 14 sati
  • Zatim će fašnička povorka Sajmišnom i Kolodvorskom ulicom krenuti prema središtu Grada gdje će u centru „pod vurom“ biti pozornica s fašničkim sudom
  • Nakon toga povorka će se uputiti do Rukometnog igrališta gdje će biti organiziran zabavno – glazbeni program, ceremonija paljenja fašnika te dodjela  nagrada najbolje maskiranim fašničkim skupinama i pojedincima u kategorijama malog i velikog fašnika.

Organizatori pozivaju sve škole, dječje vrtiće i druge ustanove, te mjesne odbore i udruge s područja Grada Dugog Sela i općina Brckovljani i Rugvica da kao organizirane skupine sudjeluju u Dugoselskom fašniku. Također se pozivaju i svi koji kao pojedinci žele sudjelovati u fašniku i osvojiti nagradu za najbolju pojedinačnu masku.

Prijave se primaju u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, gdje se mogu dobiti i detaljnije informacije o načinu sudjelovanja na Dugoselskom fašniku.

Kontakt brojevi telefona su 2753-419 ili 099/2399-400.