Dugoselski Sajam cvijeća od 20. do 22. travnja – poziv svim izlagačima i organizatorima radionica

Grad Dugo Selo i ove godine organizira Sajam cvijeća u Dugom Selu koji će se održati od 20. do 22. travnja 2012. godine, od 9:00 do 19:00 sati na unutarnjem i vanjskom prostoru Doma Hrvatske vojske.

Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera, na način da je vanjski prostor oko navedenog objekta osiguran za prodaju cvijeća na štandovima, a unutarnji dio za prigodnu prodaju, suvenira, nakita, suhog cvijeća i ostalih srodnih proizvoda i usluga.

Izložbeni dio sajma biti će postavljen u Perivoju grofa Draškovića, a u sklopu kojeg će biti i „Dječji kutak“ koji će moći urediti djeca Srednje škole Dugo Selo, osnovnih škola, dječjih vrtića te drugih zainteresirani ustanova, udruga i ostali.

Svi zainteresirani izlagači koji žele sudjelovati na vanjskom prodajnom dijelu sajma isto će moći ostvariti uz uvjet da sudjeluju na izložbenom dijelu sajma u Perivoju grofa Draškovića.

Nadalje u sklopu sajma postoji mogućnost organiziranja tematskih radionica, te stručnih skupova, a sve u svrhu edukacije posjetitelja sajma i promoviranja proizvoda i usluga pojedinih izlagača.

Pozivaju se svi zainteresirani da se za detaljnije informacije jave u Grad Dugo Selo, Ul. Josipa Zorića 1, na broj telefona 2753 705 ili na www.dugoselo.hr

Prijavnica – dječji kutak

Prijavnica – izlagači