Caffe bar

Park Caffe

Adresa: Perivoj grofa Draškovića 2

Dugo Selo 10370

Mob: 098/ 245317

Facebook: https://www.facebook.com/park.caffe.ds/

Vlasnik: Dubravko Mamuza

U Perivoju grofa Draškovića, nadomak centra Dugog Sela, smjestio se ugostiteljsko-turistički objekt „Park Caffe“.

Osim kave, vinoljupci će svoja nepca moći oživjeti raznim vinima.
Ugođaj Park Caffea je jedinstven, osim što nudi prostor za nepušače, objekt raspolaže i velikom terasom, koja pruža pogled na gradski park koji nikad ne spava.

Na sreću roditelja i djece u nepušačkom dijelu caffe bara nalazi se i igraonica za djecu. Uz mirise svježe skuhane kave, posjetitelji se mogu zasladiti raznim domaćim kolačima. Da bi razbili monotonost cjenika, Park Caffe pruža i razne tjedne akcijske ponude.

Oni koji žele iskusiti svoje znanje mogu se svake druge srijede zaputiti u Park Caffe na Pub Quiz nakon kojeg mogu prošetati šetnicom koja se nalazi tik do objekta. Osim ugostiteljske ponude Park Caffe vam nudi i mogućnost noćenja.

Ostale informacije možete potražiti na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/park.caffe.ds/

Vaš Park Caffe.

CoverT1
pcaffe00
pcaffe01
room02

Gold caffe

Adresa: Josipa Zorića 23

Dugo Selo 10370

 

Naš kafić nalazi se u neposrednoj blizini centra Dugog Sela na adresi Josipa Zorića 23.
Tokom dana nudimo kvalitetnu Julius Meinl kavu, cijeđene sokove raznih vrsta te ostala alkoholna i bezalkoholna pića dok smo vikendima u večernjim satima poznati po najboljim provodima u angažmanu tamburaških sastava, DJ-a te ostalih izvođača.
Ono što nas posebno krasi je novootvorena vanjska terasa za koju svakodnevno dobivamo samo riječi pohvale te Vas pozivamo da i sami doživite njezin ugođaj.

Gold caff