3. radionica na otvorenom i izložba uskršnjih jaja „U susret Uskrsu“

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Dugo Selo organizira se 3. radionica na otvorenom i izložba uskršnjih jaja pod nazivom „U susret Uskrsu“ u gradskom parku – Perivoj grofova Drašković. Radionica će biti 16. travnja s početkom u 10 sati.

Prijavljeni sudionici će na otvorenoj likovnoj radionici oslikavati velika (1-1.5m) jaja koja bi trebali ranije sami izraditi i donijeti sa sobom. Tehnika izrade jaja nije određena, stoga se mogu koristiti različiti materijali, a sudionici će boju dobiti u Parku. Cilj je radionice da djeca izraze svoju kreativnost te da se dobro zabave, ali i nagrade za trud. Jaja će nakon radionice ostati u Parku sve do iza Uskrsa kao izložba na otvorenom.

I ove godine projekt ima humanitarni karakter pa će se povodom Dana planete Zemlje sakupljati donacije za kupnju sadnog materijala – cvijeće, voćke, ukrasno drveće koje će posaditi u dvorištu OŠ Ivana Benkovića. Djeca iz škole na posebnim će štandovima prodavati predmete koje su sama izradila, a sav prihod će ići za kupnju sadnica. Svi koji žele mogu donirati sadnicu ili dati neki prilog za akciju. U realizaciji projekta sudjelovat će brojni sponzori koji će imati mogućnost promocije na mjestu izložbe.

Pozivaju se svi da se uključe u ovaj projekt koji se po treći put održava u Dugom Selu, a za pretpostaviti je kako će i ove godine biti prava atrakcija. Prošle godine sudjelovalo je više od 350 djece, a i sama izložba je bila veoma posjećena što je pokazatelj da je ova radionica – izložba prerasla u manifestaciju na koju je vrijedno doći, sudjelovati i pogledati što male ručice sve mogu.

Sve dodatne informacije možete dobiti kod voditeljice projekta Arielle Melić na broj: 098/263-308 ili 2759-593